Rozkvetly kosatce
Vašek
3.6.2013
Kosatec

NIKON D7000 (90mm, f/5.6, 1/200 sec, ISO500)
Kosatce rozkvetly!

V pátek, v den kdy zamračená obloha ještě na chvíli povolila vylézt sluníčku ven, jsem se po zahradě asi hodinu toulal s makro objektivem. Jeden z mých nejoblíbenějších motivů na zahradě jsou naše kosatce. Dají s jejich listy a květy vykouzlit roztodivné abstraktní tvary. A ty barvy – lahoda!

Kosatec_005NIKON D7000 (90mm, f/6.3, 1/200 sec, ISO200)
Kosatec_004NIKON D7000 (90mm, f/6.3, 1/200 sec, ISO200)
Kosatec_003NIKON D7000 (90mm, f/10, 1/200 sec, ISO200)
Kosatec_002NIKON D7000 (90mm, f/5, 1/200 sec, ISO200)
Kosatec_001NIKON D7000 (90mm, f/5, 1/200 sec, ISO200)

Jsem fotograf, cestovatel, učitel, trenér. Focení mě pohltilo, je to moje denní dávka duševní hygieny. Nejčastěji fotím v Českém ráji nebo v podhůří Jizerských hor, kde pořádám fotografické workshopy. Vedle krajiny fotím produkty, nemovitosti, rodiny, děti, svatby, veřejné akce. No zkrátka takřka vše, kde hraje roli krásné světlo. 

Václav Bacovský

fotograf, autor blogu krasnesvetlo.cz

4 Komentáře

  1. Réňa

    Úžasná fialová barva 🙂 Ta mě nikdy neomrzí. Kosatce si zamlouvám do mého nového obývacího prostoru (až ho budu za nějaký ten měsíc mít).

    Odpovědět
  2. maillot de foot

    Hello would you mind stating which blog platform you’re working with? I’m planning to start my own blog soon but I’m having a tough time making a decision between BlogEngine/Wordpress/B2evolution and Drupal. The reason I ask is because your layout seems different then most blogs and I’m looking for something completely unique. P.S My apologies for being off-topic but I had to ask!

    Odpovědět
    • Václav Bacovský

      Hi, sure – I use WordPress platform. My layout was designed by my friend – so it is not an available template. Otherwise I am pretty happy using wordpress. Vaclav

      Odpovědět
  3. soccer jerseys

    Very great post. I simply stumbled upon your blog and wanted to mention that I’ve really loved browsing your blog posts. After all I’ll be subscribing in your feed and I am hoping you write again soon!

    Odpovědět

Trackbacky/pingbacky

  1. Makro na zahradě | Blog Václava Bacovského - [...] jsem nefotil jen kosatce, přidávám ještě pár makro fotek. Bylo to paradání focení za krásného světla. Velká [...]
  2. Jarní květy – tulipány, rododendrony a další krásky | Blog Václava Bacovského - […] naší zahrádce už skoro rozkvétají kosatce, o tom jsem psal minulý rok. Na závěr pár fotografií ze zahrádky a okolních…

Vložit komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Kategorie e-shopu

Fotím na zakázku

Vlastním špičkové fotografické vybavení a mám 10 let zkušeností z praxe. Díky tomu můžete ode mě mít kvalitní fotky z vašich veřejných, firemních i rodinných akcí.

Fotím konference a firemní akce

Fotoreportáže z konferencí a firemních akcí

Interiéry a exteriéry nemovitostí

Fotografie interiérů a exteriérů nemovitostí

Produktové a ilustrační fotky

Fotografie produktů a ilustrační fotky

Portréty na web nebo blog

Portréty a ilustrační fotky na web nebo blog

Svatební fotografie

Svatební fotky

Rodinné fotky

Rodinné fotky