Dárkový poukaz na individuální kurz a fotografické služby
Vašek
11.12.2018

Sháníte vhodný dárek pro své blízké, nebo dokonce pro sebe? Co takhle spojit příjemné chození krajinou Českého ráje s lekcí zkušeného fotografa? Naučím Vás, jak zachytit krásu kolem Vás a uchovat si vzpomínky navždy. Chcete se naučit zpracovávat fotografie jako profík? Nebo chcete dát k Vánocům někomu rodinné, portrétní či těhotenské focení?

Nabízím Vánoční poukazy pro focení.  Jako jeden z mála profi fotografů na trhu nabízím unikátní možnost tréninku 1+1 (tedy jeden na jednoho = já jako lektor + obdarovaný). Dostanete tak trénink šitý na míru Vašim potřebám.  Obsah a rychlost, stejně jako objekt focení se naprosto přizpůsobí Vašim znalostem a preferencím.  Hodnotu poukazu si můžete libovolně navolit, navíc je možné vedle doučování možné využít voucher i na rodinné či jakékoli jiné focení.

Jedna hodina takového tréninku stojí 600 kč. Pokud koupíte poukaz teď před Vánoci, dostanete slevu  – jedna hodina vyjde na 500 Kč!

Poukázku lze využít na:

  • focení v terénu s doučováním jeden na jednoho (jak ovládat foťák, jak ovládnout expozici a kompozici)
  • výuku postprodukce (Photoshop, Lightroom, Bridge a další software)
  • portrétní fotografování (rodinné, individuální, těhotenské, novorozenecké)

Je na Vás, kolika hodinový poukaz si zakoupíte, minimální nákup činní 2 hodiny. Doporučuji nákup alespoň 5 hodin, aby obdarovaný měl možnost se opravdu něco naučit.

Voucher platí po celý rok 2019. Obdarovaný si po vzájemném kontaktu domluví se mnou, kdy a kde by se chtěl potkat a na co by se chtěl zaměřit. Pak se jde na věc!

Mé kurzy jsou takřka pro každého! Nevěříte?

Posunout se dál můžeme každý, já se o to sám pokouším každý den. Rád učím a fotím jak s úplnými začátečníky, tak s mírně pokročilými fotografy. Pokročilejší fotografy, kteří již dobře ovládají svůj aparát, mohu navést k novým žánrům, větší kreativitě, inovativním postupům v postprocesu. Jinými slovy, každému dokáži na míru ušít lekci tak, aby mu seděla a pokročil dále ve svém umění a nadšení. Nadšení a zápal pro fotografy je snad ta jediné, co opravdu od svých klientů očekávám, ostatní už je méně podstatné

Na technickém vybavení nezáleží!

Pokud chcete fotit se mnou, stačí vám jakýkoli fotoaparát, může to být i mobil, hlavní jsou nabité baterky a dostatečná kapacita paměťové karty. A hlavně energie a nadšení pro focení!

Během lekcí se směřuji především na následující:

  • Jak vnímat a využívat různé kvality světla (fotografie je malování světlem)
  • Jak si osvojit základy kompozice
  • Jak prakticky pochopit fungování expozice (jak funguje clona a závěrka, jak ztmavit či zesvětlit fotku)
  • Možnost vyzkoušet různé žánry: od focení krajiny, architekturu, makra, produktu, až po streetphoto či portrétní fotografii
  • Podpořím ve vás to nejdůležitější: dobré oko a cit pro hledání foto-motivů
  • Jak vytvořit dobré portfolio fotografií jednoho motivu (naučíme se fotit celky, polo-celky a detaily)
  • Kdy kde a jak fotit, s ohledem na počasí, a také kdy nefotit
  • Jak dát fotkám říz a šťávu – jak upravit fotky v Lightroomu, Photoshopu a dalších softwarech
  • Jak mít o svých fotkách vždy přehled a nikdy je neztratit (katalogizování a záloha fotografií)

Vašek Bacovský je pro mě pan fotograf s velkým F. Oplývá neskutečnou vitalitou a nakažlivým entuziazmem, a kdykoli jde o focení, není mu žádné nepohodlí překážkou. Tím pravým průvodcem světem fotografie, Lightroomu i Photoshopu se vám stane zejména proto, že je to rozený učitel, který nikdy nedá najevo ani špetku nadřazenosti a neztrácí trpělivost, a že je to výtečný psycholog, který každého naopak povzbuzuje a dovede nadchnout. Tak v sobě s jeho pomocí záhy objevíte svůj skrytý potenciál, a budete-li ho rozvíjet, může z vás jednou vyrůst umělec jeho formátu, kdo ví.

Vyberete-li si ho za svého kouče, rozhodně nebudete litovat. Hodně vás toho naučí.
Hanka Čermáková

Fotografka

Objednejte si dárkový poukaz ještě dnes

Jsem fotograf, cestovatel, učitel, trenér. Focení mě pohltilo, je to moje denní dávka duševní hygieny. Nejčastěji fotím v Českém ráji nebo v podhůří Jizerských hor, kde pořádám fotografické workshopy. Vedle krajiny fotím produkty, nemovitosti, rodiny, děti, svatby, veřejné akce. No zkrátka takřka vše, kde hraje roli krásné světlo. 

Václav Bacovský

fotograf, autor blogu krasnesvetlo.cz

0 komentářů

Kategorie e-shopu

Fotím na zakázku

Vlastním špičkové fotografické vybavení a mám 10 let zkušeností z praxe. Díky tomu můžete ode mě mít kvalitní fotky z vašich veřejných, firemních i rodinných akcí.

Fotím konference a firemní akce

Fotoreportáže z konferencí a firemních akcí

Interiéry a exteriéry nemovitostí

Fotografie interiérů a exteriérů nemovitostí

Produktové a ilustrační fotky

Fotografie produktů a ilustrační fotky

Portréty na web nebo blog

Portréty a ilustrační fotky na web nebo blog

Svatební fotografie

Svatební fotky

Rodinné fotky

Rodinné fotky